Venetarvikkeet ja sähköjärjestelmätuotteet

Aurinkopaneelit | Akkulaturit | Litiumakut | Tinatut kaapelit | Tuuligeneraattorit | Akusta akkuun laturit | Konelaturin säätimet

Venevarusteet ja venesähkö on pääartikkelimme. Yli 20 vuoden asennuskokemus venevarusteiden asennuksesta ja olemme myös venevarusteiden ja sähkölaitteiden maahantuoja. Venesähköasennus palvelumme toimii Uudenmaan alueella ja asuntoautohin, asuntovaunuihin, sekä pieniin veneisiin teemme asennuksia toimipisteessämme. Palvelemme myös suunnittelu- ja myös muissa kuin sähköasennustehtävissä.

Tuotevalikoimastamme löytyvät ratkaisut akustojen lataamiseen kaikkiin ajoneuvoihin. Olemme erikoistuneen erityyppisten latureiden toimintaan ja latausjakojärjestelmiin. Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan myös erikoisratkaisut, kuten litium järjestelmien asennuksen.

Aurinkopaneelit ja tuuligeneraattorit veneisiin, caravaaneihin ja mökkiolosuhteisiin ovat myös osa kattavaa valikoimaamme.

Palvelemme asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnan suhteen ja annamme lisätietoja mielellämme. Meidät tavoittaa sähköpostitse info@navigreen.fi tai soittamalla numeroon +358 (0)40 588 9600

LATURIT

Sterling Power Products on Englantilainen latauslaitteiden valmistaja, jonka laadukkaat tuotteet ovat voittaneet useita laitetestejä ja ovat usein myös venevalmistajien valinta. Erilaiset lataussäätimet, akusta akkuun laturit ja latausjakajat ovat Sterling Power Productsin erikoisosaamista, valikoimassa myös esimerkiksi maasähkölaturit.

ANKKURIVINSSIT JA KEULAPOTKURIT

Quick ankkurivinssit ja keulapotkurit ovat myös osa tuotevalikoimaamme.

AUTOPILOTTI

Coursemasters Autopilots on suunnitellut ja valmistanut autopilotteja vuodesta 1974 Sydneyssä Australiassa. Autopilotteja löytyy pienestä uisteluveneestä, aina rahtilaivoihin ja kaikki ratkaisut huvi- ja ammattikäyttöön.

ASENNUSTARVIKKEET

Tarjoamme laajan valikoiman asennustarvikkeita asennuksiin. Tinatusta kuparista- ja hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit, sulakkeet, akkukengät, kutistesukat yms. sähköasennustarvikkeet.

HYDRAULIOHJAUS

HyDrive on valmistanut hydrauliohjausjärjestelmiä vuodesta 1966 ja on yksi maailman johtavista valmistajista. HyDrive on eteläisen pallonpuoliskon suurin hydrauliohjaus laitevalmistaja.

Tuotteissa mm. purjeveneisiin ohjaustuntumalla varustettu hydrauliohjaus ja malli katamaraaniin, ilman yhdystankoa.