Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sterling Power akusta-akkuun varaaja asuntovaunu käyttöön

Hinta:235.00 €

Sterling Power Akusta-akkuun varaaja asuntovaunuille IP21 (R.B.F)

Sterling Powerin akusta-akkuun varaaja asuntovaunuille suunnatun mallin. Sterling Power asuntovaunu akusta-akkuun varaaja ottaa asuntovaunupistokkeen syöttöjännite ja jääkaapin syötön johtimien tuoman virran käyttöönsä ja nostaa jännitteen jääkaapille ja akuston lataukselle sopivana.

Sterling Power akusta-akkuun varaaja asuntoautoille on kehitetty poistamaan asuntovaunujen akustojen latausongelmat/vajaavuudet ja jääkaapin käyntiongelmat ajon aikana.

Sterling Powerin akusta-akkuun varaaja asennetaan asuntovaunun akuston viereen ja laite ottaa käyttövoimasta "syöttävästä akusta" eli vetoauton akusta ja muuntaa sen oikeaan 4-portaiseen latausprofiiliin ladattavan akuston mukaisesti.

Akusta-akkuun varaaja ei ota käyttövoimaansa suoranaisesti syöttävästä akusta, vaikka se siihen kytketäänkin. Laite tunnistaa kun syöttävään akkuun tulee latausjännite ja silloin akusta-akkuun varaaja käynnistyy ja näin ollen kuormittaa syöttävän akuston laturia. Kun syöttävän akuston lataaminen loppuu, sammuu laite automaattisesti.

Katso Sterling Power akusta-akkuun varaajan esittelyvideo Sterling Powerilta. Tästä

RBF_models.png

Sterling Power akusta-akkuun varaaja toimii moitteetta uusien (Euro 5&6) moottoreiden enrgiaa säästävien älylatausten kanssa.